Fashion & Cosplay

Damegi M Size

YAMATO-YA

2 channel Funny Underwear (`・ω・´)シャキーン

PUNIPUNIJAPAN

One Piece T-Shirt

YAMATO-YA

Funny 2chan T-shirts だが断る Daga kotowaru (White)

PUNIPUNIJAPAN

Yukata Obi (belt) for man's Yukata in 2 colors

PUNIPUNIJAPAN

Cat Mask

YAMATO-YA

Bear Mask

YAMATO-YA

NO GAME NO LIFE - Long T-shirts

PUNIPUNIJAPAN

Gintama T-shirts Sakata Gintoki with Sticker

PUNIPUNIJAPAN

PuniPuniJapan T-shirt - Limited edition

PUNIPUNIJAPAN

2channel Funny Otaku T-shirts - Ashita Kara Honki Dasu (Blue)

PUNIPUNIJAPAN

Dragon boy's jinbei in 90, 110cm

PUNIPUNIJAPAN