Fashion & Cosplay

PIEARTH Sakura Jewelry box (Pink)

PUNIPUNIJAPAN

Kurobuta Kawaii Fashionable Mask ごのたん

PUNIPUNIJAPAN

Sakura Usagi Jewelry Box (K9)

PUNIPUNIJAPAN

Sakura 18k Necklace

PUNIPUNIJAPAN

Plaid Kuma Kawaii Fashionable Mask ごのたん

PUNIPUNIJAPAN

Kuromi Headband

YAMATO-YA

Kurohige Kawaii Fashionable Mask ごのたん

PUNIPUNIJAPAN

Rilakkuma face Earrings (K-10 Yellow GOLD)

PUNIPUNIJAPAN

Rilakkuma face Earrings (Silver 925)

PUNIPUNIJAPAN

Sock`s Glue

YAMATO-YA

Rilakkuma Baby Circle Pendant Gold color (Silver 925)

PUNIPUNIJAPAN

Sakura Pink Gold Necklace (K10)

PUNIPUNIJAPAN