Fashion & Cosplay

Sakura 18k Necklace

PUNIPUNIJAPAN

Korilakkuma Glasses Case

PUNIPUNIJAPAN

Doll Tights

YAMATO-YA

Men's Jinbei

YAMATO-YA

NO GAME NO LIFE - Long T-shirts

PUNIPUNIJAPAN

Tonari no Totoro / My Neighbor Totoro Beige Socks (13-19cm)

PUNIPUNIJAPAN

Solid Color Zouri (5 Colors)

YAMATO-YA

Yukata Obi (belt) for man's Yukata in 2 colors

PUNIPUNIJAPAN

Rilakkuma face Earrings (K-10 Yellow GOLD)

PUNIPUNIJAPAN

Long Blond Wig

YAMATO-YA

Dragon boy's jinbei in 90, 110cm

PUNIPUNIJAPAN

Sexy pink short Kimono costume

PUNIPUNIJAPAN