PuniPuniJapan

31 Followers
598 Products
About Joined November 27, 2014
【Welcome to PuniPuniJapan on J-fair!】We are a store that specializes in selling Kawaii / Kakkoii Japanese imported items \(◕ω◕)/♥

Totoro Round 2-Tier Bento Box Clover

PUNIPUNIJAPAN

Hetalia - The Beautiful World Vol.2 (DVD+CD) [Japan LTD DVD]

PUNIPUNIJAPAN

Hiragana/Katakana Doraemon Cards - Benkyō Karuta

PUNIPUNIJAPAN

Inuyasha Manga vol.1(Japanese)

PUNIPUNIJAPAN

Ningen Shikkaku Ikuta Toma Sakai Maki Japanese Movie Phto Book

PUNIPUNIJAPAN

Inu to Anata no Monogatari

PUNIPUNIJAPAN

Ao Haru Ride vol. 1~vol.12 set (Japanese)

PUNIPUNIJAPAN

Spirited Away 150-Piece Mini Puzzle

PUNIPUNIJAPAN

Alice in Wonderland / ふしぎの国のアリス (Japanese Picture book )

PUNIPUNIJAPAN

Studio Ghibli My Neighbor Totoro stainless tumbler 300ml (Japan import)

PUNIPUNIJAPAN

ももたろう Momotaro (Japanese Folktale Picture book)

PUNIPUNIJAPAN

Chihayafuru Vol. 1 Manga (Japanese)

PUNIPUNIJAPAN