PuniPuniJapan

27 Followers
597 Products
About Joined November 27, 2014
【Welcome to PuniPuniJapan on J-fair!】We are a store that specializes in selling Kawaii / Kakkoii Japanese imported items \(◕ω◕)/♥

Itazura Coin Bank - Panda

PUNIPUNIJAPAN

Majo no Takkyubin / Kiki's Delivery Service Cosplay Set

PUNIPUNIJAPAN

Tamagotchi ~minna daisuki☆ラブリンのひみつ~ [DVD]

PUNIPUNIJAPAN

Hyakuninn Isshu Maisen (Japanese Reading Card Game)

PUNIPUNIJAPAN

Kawaii Rilakkuma Frying Pan - Make Pancake -

PUNIPUNIJAPAN

Korilakkuma Bento Box - Face-shaped

PUNIPUNIJAPAN

Animal Horse Mask with Fantasy Towel

PUNIPUNIJAPAN

Hotaru no Haka / Grave of the Fireflies (Picture book)

PUNIPUNIJAPAN

Japanese Kurume Chijimi ori Man's Jinbei

PUNIPUNIJAPAN

Small My Melody cute dust box

PUNIPUNIJAPAN

Kawaii Rilakkuma Mechanical Pencil by Dr. Grip (Pink)

PUNIPUNIJAPAN

Kimi ni Todoke Vol. 2 Manga (Japanese)

PUNIPUNIJAPAN