PuniPuniJapan

37 Followers
608 Products
About Joined November 27, 2014
【Welcome to PuniPuniJapan on J-fair!】We are a store that specializes in selling Kawaii / Kakkoii Japanese imported items \(◕ω◕)/♥

Ningen Shikkaku Ikuta Toma Sakai Maki Japanese Movie Phto Book

PUNIPUNIJAPAN

Girl's Jinbei in 3 color available in 5 size

PUNIPUNIJAPAN

THE BEST COLLECTION JOE HISAISHI

PUNIPUNIJAPAN

Harry Potter 4 in Japanese

PUNIPUNIJAPAN

Sakura Pink Gold Necklace (K10)

PUNIPUNIJAPAN

日本人の知らない日本語4 (Nihonjin no Shiranai Nihongo 4)

PUNIPUNIJAPAN

Rilakkuma Origami Bento

PUNIPUNIJAPAN

Marmalade Boy little vol. 3 (Japanese)

PUNIPUNIJAPAN

Amazing Origami Art Book - Flying creatures -

PUNIPUNIJAPAN

koto no ha no niwa - Garden of Words

PUNIPUNIJAPAN

Ao Haru Ride vol. 1~vol.12 set (Japanese)

PUNIPUNIJAPAN

Itazura Coin Bank - Panda

PUNIPUNIJAPAN