PuniPuniJapan

27 Followers
598 Products
About Joined November 27, 2014
【Welcome to PuniPuniJapan on J-fair!】We are a store that specializes in selling Kawaii / Kakkoii Japanese imported items \(◕ω◕)/♥

Kawaii Rilakkuma Mechanical Pencil by Dr. Grip (Yellow)

PUNIPUNIJAPAN

Yojouhan Shinwa Taikei (The Tatami Galaxy) Novel in Japanese

PUNIPUNIJAPAN

Toshishita Kareshi ni semararete masu (Japanese)

PUNIPUNIJAPAN

Kaze Tachinu 150 piece Puzzle (Japan import)

PUNIPUNIJAPAN

Rilakkuma Notebook

PUNIPUNIJAPAN

Rilakkuma Dream Minicar

PUNIPUNIJAPAN

V LOVE 25 VOCALOID LOVE NICO -FORTUNE- (Japan Import)

PUNIPUNIJAPAN

NARUTO Ninja Kunai Shuriken

PUNIPUNIJAPAN

AKB 48 Kojima Haruna Photo book

PUNIPUNIJAPAN

Go!Go!Here We Go! ROCK LEE/OTONA HA WAKATTE KURENAI

PUNIPUNIJAPAN

Studio Ghibli - Totoro Blanket Nobudou Series Single Size (140cm x 200cm)

PUNIPUNIJAPAN

Beautiful Life - SOTTE BOSSE

PUNIPUNIJAPAN