PuniPuniJapan

35 Followers
598 Products
About Joined November 27, 2014
【Welcome to PuniPuniJapan on J-fair!】We are a store that specializes in selling Kawaii / Kakkoii Japanese imported items \(◕ω◕)/♥

Kachi Kachi Yama - Japanese picture book

PUNIPUNIJAPAN

Baby Pooh and friends' baby diary

PUNIPUNIJAPAN

2 chan Funny Underwear キタ━(゚∀゚)━!

PUNIPUNIJAPAN

Kimi ni Todoke Vol. 3 Manga (Japanese)

PUNIPUNIJAPAN

Hello Kitty Bento Origami

PUNIPUNIJAPAN

Harry Potter 6 in Japanese

PUNIPUNIJAPAN

Gake no Ue no Ponyo 150 Piece Mini Puzzle

PUNIPUNIJAPAN

Rilakkuma pick on Bento

PUNIPUNIJAPAN

かぐやひめ Kaguyahime (Japanese Folktale)

PUNIPUNIJAPAN

Beautiful Life - SOTTE BOSSE

PUNIPUNIJAPAN

Gintama T-shirts Sakata Gintoki with Sticker

PUNIPUNIJAPAN

Urashima Tarou Japanese Picture Book

PUNIPUNIJAPAN