Other

Kawaii Rilakkuma Folding Umbrella (Yellow)

PUNIPUNIJAPAN

Kiiroitori Glasses Case

PUNIPUNIJAPAN

Rilakkuma Glasses Case

PUNIPUNIJAPAN

My Melody Car handle cover

PUNIPUNIJAPAN

Kanji Flashcards vol.1 (used)

PUNIPUNIJAPAN

Matcha (Green Tea) KitKats

PUNIPUNIJAPAN