Fashion & Cosplay

Rilakkuma face Earrings (K-10 Yellow GOLD)

PUNIPUNIJAPAN

Kurobuta Kawaii Fashionable Mask ごのたん

PUNIPUNIJAPAN

Kuromi Headband

YAMATO-YA

Plaid Kuma Kawaii Fashionable Mask ごのたん

PUNIPUNIJAPAN

Sakura Usagi Jewelry Box (K9)

PUNIPUNIJAPAN

Sakura Pink Gold Necklace (K10)

PUNIPUNIJAPAN

Rilakkuma Baby Circle Pendant Gold color (Silver 925)

PUNIPUNIJAPAN

Kurohige Kawaii Fashionable Mask ごのたん

PUNIPUNIJAPAN

Sakura 18k Necklace

PUNIPUNIJAPAN

Sock`s Glue

YAMATO-YA

Rilakkuma face Earrings (Silver 925)

PUNIPUNIJAPAN

PIEARTH Sakura Jewelry box (Pink)

PUNIPUNIJAPAN