Stationery

Rilakkuma Origami Bento

PUNIPUNIJAPAN

Double-side Origami Paper 24x24cm

PUNIPUNIJAPAN

Sousaku Origami 35cm 30 colors

PUNIPUNIJAPAN

Ehime shikou 100 colors Origami 25×25cm

PUNIPUNIJAPAN

Ima desho - Ima jyanaidesho! Pen case

PUNIPUNIJAPAN

2chan / 4 chan Kaomoji Pencase (`・ω・´)

PUNIPUNIJAPAN

Kawaii Korilakkuma Mechanical Pencil by KURUTOGA

PUNIPUNIJAPAN

Rilakkuma Mechanical Pencil Dr. Grip

PUNIPUNIJAPAN

Kawaii Rilakkuma Plush Pen Case

PUNIPUNIJAPAN

Rilakkuma Prize Stickers

PUNIPUNIJAPAN

Kawaii Rilakkuma Stamp

PUNIPUNIJAPAN

Colorful Rilakkuma Clear Folder with Zipper Pocket

PUNIPUNIJAPAN